8 Mart 2014 Cumartesi

SAATLER ÇİÇEK AÇTI

Merhabalar...
        Yağmurlu bir cumartesi sabahı.Ne yağmurla ne cumartesiyle aram iyidir.İzmir'de 4 yılını geçirmiş biri olarak yağmurla aramız biraz bozuldu.İzmir kışları hep yağmurludur.Hem de öle bir yağar ki o eğimli sokakları adeta bir nehir gibi akar.Öle bir durumda karşıya geç geçebilirsen.Hele bide memleketten dönüyorsan,elinde valiz varsa...Anneden ayrılmanın sıkıntısının yanında bi de bu sıkıntılı ortam eklenince yüreğine işte yağmur çekimez olur.

      Yine başka bir yağmurlu sabahı sırılsıklam olmuş bir şekilde derse girmek zorunda kalırsan.Her yerinden su aka aka o ders insana ne eziyet verirdi.Eski Türk Edebiyatı olsa bile(En sevdiğim dersti)
    
    Ben de ne dertliymişim yağmurdan yana;)

     Yanlış anlaşılmasın yağmur yağmasın demiyorum.Rabbim eksikliğini göstermesin.Yağsın yağsın taabi de ne biliyim yağmurlu havalarda içim bi sıkılır.Hiçbirşey yapasım gelmez.Bugünde bir şey yapasım gelmedi.Zuzum uyuyunca bende bir şeyler paylaşayım diye açtım bilgisayarı.Dün gece yaptığım saatim gelecek huzurlarınıza. 
    Ne uzattım lafı hemen geçiyorum resimlere.Bu kadar şikayetten sonra bu resimlere yağmura gelsin:D:D






 
Saatime peçete dekupaj uyguladım.Daha önce bu peçeteyle dekoratif bardaklar da yapmıştım.Devamını getireyim dedim.Böyle bir sonuç çıktı ortaya.
Lafı uzattim.Kalkayımda zuzuma bi çorba yapayım.Anne mama,anne mama demeden çorbam hazır olsun.
Görüşmek üzere.
Tüm arkadaşlara hobili günler diliyorum.

1 yorum:

  1. hoşgeldiniz ebru hanım.Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Bende blogunuzu çok beğendim ve sizi ekledim.Blogunuzdan öğreneceğim çok şey var;) gör.Üzre

    YanıtlaSil